Ik wens jou een gezond en gelukkig 2015, waarin al je dromen werkelijkheid worden en je vooral je eigen leven leidt. In de afgelopen jaren heb ik me verder ontwikkeld als mens en als trainer, coach en therapeut.
Inmiddels ben ik opgeleid tot relatietherapeut. Een nieuw product wat sinds kort op mijn site vermeld staat. Daarnaast is systemisch werk een methodiek die ik zowel als trainer alsook als coach en therapeut plek heb gegeven in mijn werk op individueel niveau en op groepsniveau.

  • Verder wil ik je wijzen op de workshop familie opstellingen die ik ook dit jaar weer organiseer in Meerssen. Woensdag 28 januari as is de eerste workshop. Een mooie ervaring die ik iedereen gun. Ook een platform waar jij als therapeut samen met je client welkom bent om een vraag in te brengen. Bel me maar voor meer informatie. Kijk onder de button activiteiten voor meer informatie over deze workshop;
  • Persoonlijke ontwikkeling is voor iedere persoon belangrijk. In het najaar van 2015 start ik, in samenwerking met mijn collega Louise Vinke van LSVNK, reflectiedagen waarin je eigen leven vanuit diverse invalshoeken en methodieken, centraal komt te staan. Hoe leid jij op dit moment je leven en wat vind jij daarin fijn en wat zou je daarin graag willen veranderen. Meer informatie over deze bijzondere dagen, die ik sinds 2011 succesvol in Italië organiseer, volgt de komende maanden. Hou het in de gaten!
  • Ikzelf ga me middels een gerichte opleiding verder ontwikkelen in het begeleiden van mensen met trauma’s middels opstellingen.
  • Tot slot wil ik de komende maanden vrijblijvend met mensen praten die last hebben van eetstoornissen. Hoe verbindt zich de theorie met de werkelijkheid? Heb je interesse om vrijblijvend jouw ervaringen en achtergronden met mij te delen, bel me dan of stuur mij een bericht middels de button ‘contact’.

Als je wilt reageren op mijn site, graag. Iedere reactie is welkom. Heb je vragen of wil je vrijblijvend informatie, laat het me dan weten. Onder de button ‘contact’ heb je de mogelijkheid om dit te doen. Leuk dat je even op bezoek bent geweest.

Tony Ortu