• Het Jaarprogramma “Mijn Levensreis”, Dagen van Bezinning en Persoonlijke groei, is vergevorderd. Nog voor de vakantie en anders direct erna is het totale programma te lezen op mijn site. Hou het zelf in de gaten. De moeite waard om daarvoor nog eens mijn site te bezoeken;
  • De workshop familie opstellingen wordt in het najaar natuurlijk ook weer aangeboden. De eerstvolgende staat gepland voor 7 oktober as. Meer informatie tref je aan onder de button Activiteiten/Workshop.                      Wist je trouwens dat je als coach of therapeut altijd met je client welkom bent op deze workshops. Ervaring leert dat een opstelling met je client inzichten brengt die het vervolgtraject bij jouw ondersteunen;
  • Inmiddels ben ik geslaagd voor de “Traumatraining”. Een training waar ik geleerd heb om vanuit een ander zienswijze mijn cliënten te ondersteunen en te begeleiden in hun trauma verwerking.  te behandelen en te begeleiden.
  • Zoals eerder aangegeven zoek ik nog steeds ervaringsdeskundigen die in het verleden of nog steeds  last hebben van eetstoornissen. Hoe verbindt zich de theorie met de werkelijkheid? Heb je interesse om vrijblijvend jouw ervaringen en achtergronden met mij te delen, bel me dan of stuur mij een bericht middels de button ‘contact’;
  • Tot slot wens ik je een fijne vakantie toe. Rust goed uit en zorg dat je met een goede balans tussen mind en body weer terug komt.

Als je wilt reageren op mijn site, graag. Iedere reactie is welkom. Heb je vragen of wil je vrijblijvend informatie, laat het me dan weten. Onder de button ‘contact’ heb je de mogelijkheid om dit te doen.

Leuk dat je even op bezoek bent geweest.

Tony Ortu